homeopathisch arts, orthomoleculair arts nl nl

Arts voor klassieke homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde A. Vissers

1) schenkt uitgebreid aandacht aan uw klachten
2) neemt uw persoonlijke situatie in acht
3) kijkt ook met "reguliere ogen" naar uw gezondheid, lab uitslagen en medicijn inname
4) verwijst door als het nodig is
5) verantwoord implementeert homeopathie, voedingssupplementen en de gezonde voeding als zeer waardevolle aanvulling op de behandeling.

 

Waroom ben ik deze weg ingeslagen?

Heel vroeg al, nog tijdens mijn werk als arts assistent op de polikliniek van Keel-Neus en Oor ziektes merkte ik dat een groot aantal patiënten steeds maar terug verscheen op het spreekuur met persisterende klachten. Ondanks vele antibiotica kuren en andere voorgeschreven medicijnen bleven de klachten met aanhoudend regelmaat terugkomen.

Op dat moment vroeg ik me af of er nog andere manieren zijn om deze mensen te helpen. Door veel te lezen en te leren over geneeskrachtige planten en hun toepassing in de geneeskunde ging de wereld van de natuurgeneeswijzen voor me open. Na vele jaren van opleidingen, zelfstudie en praktijk is het duidelijk geworden dat genezen alles te maken heeft met de ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van organisme zelf. Juist deze wonderbaarlijke kracht moet  in de loop der jaren vaak ontgelden aan eigenschappen die ons in goede gezondheid houden. De grootste uitdaging die er is, is juist dit herstellend vermogen op de juiste manier in goede conditie te houden.


Anna Vissers-Oleszczak arts
 

Mijn studie geneeskunde heb ik afgerond in 1986 in Warschau, Polen. Daarna heb ik gewerkt op de afdelingen van Keel-Neus en Oor, Interne Geneeskunde, Reumatologie en Oncologie als arts-assistent in het Universitair Academisch Medisch Centrum in Leiden.

Sinds 1995, na mijn opleiding bij de Stichting Homeopathische Opleidingen in Wageningen, werk ik al ruim 20 jaar als consultatief arts voor klassieke homeopathie.  Vervolgens heb ik me ook gespecialiseerd in orthomoleculaire geneeskunde en psycho-neuro-immunologie bij de stichting "Van Nature". Sinds twee jaar adviseer ik als lid van de Raad van Experts op het gebied van orthomoleculaire therapie bij de Osteoporose Vereniging.

© Vissers-Oleszczak 2010-2012  |  Algemene voorwaarden  |  info@oleszczak.nl

Website design amsterdam